Vacatures en vrijwilligers


Op dit moment heeft Stand Up For Your Rights geen openstaande functies. Maar er is wel een berg werk te verzetten als het gaat om mensenrechten en een duurzame toekomst op Aarde. Elke vorm van hulp is daarbij welkom.

Stand Up For Your Rights biedt diverse soorten vrijwilligersfuncties. Denk met name aan stages. We missen helaas (nog) voldoende ruimte om je een kantoorplek bij Stand Up For Your Rights te bieden. Aan de andere kant maakt dat je wel zo flexibel om, van waar dan ook op deze planeet, ons als vrijwilliger te ondersteunen.

Wil jij je serieus en constructief inzetten voor een duurzame toekomst? Vul dan ons contactformulier in. Je vindt deze linksonder op deze pagina. Meld vooral hoe je wilt bijdragen aan onze missie, vertel ons welk onderwerp je het meest aan het hart gaat en wanneer je beschikbaar bent.

We vragen je bovenal om -in het dagelijkse leven- zelf de positieve verandering te vormen die je met deze wereld voor ogen hebt. Ofwel, Stand Up For Your Rights! En voor die van anderen.
Alvast bedankt.